Genesis Property, parteneriat cu Asociația Ana și Copiii: 10 copii „luați în grijă”, reabilitare a centrului din Urlați și o zi specială în West Gate pentru 35 dintre cei mici

București, 31 mai 2023Genesis Property își continuă parteneriatul început în 2018 cu Asociația Ana și Copiii și anunță sprijinul a 10 copii, parte din campania „ia în grijă un copil”, reabilitarea centrului de la Urlați, dar și activități speciale, derulate în parcurile de afaceri din portofoliul Genesis Property.  

„Apreciem zi de zi eforturile Asociației Ana și Copiii, în misiunea lor de a-i ajuta pe cei mici, aflați în dificultate. Fiecare copil merită șansa la un viitor mai bun și, prin parteneriatul nostru, încercăm să aducem mai multă speranță și bucurie în viețile celor mici. De asemenea, pentru noi la Genesis Property este important să continuăm să educăm tinerii și să-i implicăm în activități educaționale, prin care putem încuraja dezvoltarea unor abilități precum gândirea critică, creativitatea și responsabilitatea socială. Suntem dedicați creării unui viitor mai durabil și mândri să sprijinim organizații precum Asociația Ana și Copiii”, a declarat Cristina Iacob, Marketing & CSR Manager, Genesis Property.

Compania sprijină 10 copii din asociație, pe tot parcursul anului 2023, în cadrul campaniei „ia în grijă un copil”, susținând cheltuielile lunare pentru nevoile de bază. Programul a debutat în 2015, cu un număr de 20 de copii din Centrul de Zi Ana și Copiii – București. Anul acesta, inițiativa se extinde la 200 de copii care au nevoie, zi de zi, de ajutor. 

„Mulțumim partenerilor de la Genesis Property, implicați activ în proiectele noastre menite să creeze o viață mai bună pentru copiii. Avem o viziune comună și conștientizăm, cu toții, cât de importanți sunt cei mici și cât de mult contează sprijinul pentru ei. Împreună, putem crea schimbări de durată și aduce un viitor mai strălucit pentru copiii aflați în grija noastră”, adaugă Mihaela Voivozeanu, Președinte, Asociația Ana și Copiii.

Voluntarii Genesis Property au reabilitat, de asemenea, Centrul Comunitar din Urlați, Prahova, de care beneficiază nu doar cei peste 50 de copii ce îl frecventează zilnic, ci și micro-comunitatea formată în jurul acestuia. În cadrul acestei acțiuni, s-au realizat mai multe îmbunătățiri, precum turnarea a trei platforme din beton și distribuirea a 26 de tone de pietriș în curte. De asemenea, s-au reamenajat un foișor și o magazie, iar mai multe obiecte de mobilier și decor exterior au fost vopsite.

Ieri, pe 30 mai, 35 dintre cei mici au avut o zi specială în incinta West Gate, cu activități și spectacole dedicate lor, surprize și o atmosferă menită să le asigure starea de bine pe care o merită în preajma Zilei Copilului.

Parteneriatul dintre Genesis Property și Asociația Ana și Copiii a inclus și o acțiune educativă, la sediul companiei, în cadrul căreia un grup talentat de copii a acumulat cunoștințe despre un viitor durabil, sustenabilitate și mediu.

Acțiunile contribuie la opt dintre cele 17 Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă parte din Agenda 2030 a ONU (Fără sărăcie, Foamete „zero”, Educație de calitate, Egalitate de gen, Orașe și comunități durabile, Consum și producție responsabile, Acțiune climatică și Parteneriate pentru realizarea obiectivelor), la care este aliniată întreaga strategie de sustenabilitate a Genesis Property.

De asemenea, Genesis Property este primul grup imobiliar din țară care a devenit semnatar și susține promovarea celor 10 Principii ale Pactului Global al Națiunilor Unite (UN Global Compact) privind drepturile omului, munca, lupta împotriva schimbărilor climatice și protecția mediului.

Compania dezvoltă parcul de afaceri YUNITY Park în aliniere cu cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, care va fi operat astfel încât să contribuie atât la îmbunătățirea semnificativă a mediului înconjurător, cât și la creșterea calității vieții întregii comunități, acum și pentru generațiile viitoare, în conformitate cu angajamentul companiei de a reduce la net zero emisiile de carbon ale companiei până în 2040 prin reutilizare, investiții în producția de energie din surse regenerabile și gestionarea durabilă a clădirilor.

Asociaţia Ana şi Copiii este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, ce are ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar, prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Back to top