Skip to main content

"Ana și Copiii", în vizită la Genesis Property

Politica de Sustenabilitate a Genesis Property a fost concepută pe baza deciziei de integrare a celor 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă în centrul strategiei sale investiționale și operaționale, pentru a “răspunde astfel nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”. (“Our Common Future”, ONU – Comisia Brundland, 1987).

La începutul acestei săptămâni, am avut ca oaspeți un grup de copii de la Asociația „Ana și Copiii” și am avut plăcerea de a-i învăța despre sustenabilitate, încălzire globală și despre modul în care fiecare dintre noi poate contribui la crearea unui viitor mai durabil.

Partea practică a fost cea mai frumoasă. Copiii și-au pus imaginația și creativitatea la lucru și au dat o viață nouă unor obiecte reciclabile. Împreună, am creat iepurași, păuni și alte obiecte interesante, pe care le-am pus la dispoziție comunității pentru a le duce acasă sau la birou în schimbul unei donații. Toți banii strânși din această activitate vor merge către Asociația „Ana și Copiii”, unul dintre partenerii noștri anul acesta.

Pentru noi la Genesis Property este important să continuăm să educăm tinerii și să-i implicăm în activități care să-i facă să înțeleagă importanța acestor probleme și să le oferim posibilitatea de a contribui. Prin astfel de activități educaționale, putem încuraja dezvoltarea unor abilități precum gândirea critică, creativitatea și responsabilitatea socială. Suntem dedicați creării unui viitor mai durabil și mândri să sprijinim organizații precum Asociația „Ana și Copiii”. Lucrând împreună, putem contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toată lumea.

Back to top